Egy lány naplója, avagy hogyan fordult fel az életem

Sok minden jutott az eszembe, amit úgy érzem, le kell írnom. Pár napja (hete?) teljesen felfordították az életem, erről szeretnék írni, hogy majd később vissza olvashassam és egy jót röhöghessek majd rajta.

Szóval, kezdjük a péntekkel. Elég érdekes nap volt, nem fogom teljesen lerészletezni az egészet, csak röviden.

03.28.

Elsősegély után H hazakísért, beszélgettünk, stb. A házunkkal szemben van egy elhagyatott, félig felépült ház. Azon a napon H Sokszor mondta hogy "ma kinyírja magát". Az a ház pedig volt vagy 5-6 m magas... Felment a tetejére. Olyan érzésem volt, hogy nem fogja megtenni. Éreztem hogy előttem nem fogja megtenni. Egyszer nem láttam a fejét, és annyiram egijedtem. Lefagyott a lábam, alig birtam mozdulni, elállt a lélegzetem. De aztán megláttam újra és majdnem elröhögtem magam kínomban. Végül lejött. Elegem volt belőle, ezért felkaptam a cuccait és elindultam hozzájuk, de annyira mondogatta, hogy majd visszajön leugrik, hoyg elbőgtem magam... Annyira féltem, de nem érti meg! Fontos nekem, mint barát, és bármit megtennék érte! Mindegy, a végén az volt, hogy hazakísért aztán meg is ölelt. Megígérte, hogy nem tesz semmit, én meg bíztam benne. Jól tettem mert tényleg nem tett semmit. Tök boldog voltam, meg minden :)

 

03.29.

Van egy srác, aki szintén mindent tud H-ról. Régebben ismertem meg, és tök normálisnak tűnt, azt eltekintve, hogy egyfolytában barátnőt keresett. Engem is megkért, de én meg mondtam hogy maradjunk barátok, mert amúgy jófejnek tűnt. Azóta rám sem írt, egészen csütörtökig, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Azt akarta, hogy H a barátnője legyen. Én emg mondtam neki, hogy nem lesz a barátnője, mert neki más tetszik. Próbáltam kedves lenni, nem hiszem hogy bármi bántót mondtam volna. De megzsarolta H-t, hogy elmondja mindenkinek a titkait, ha nem lesz a barátnője. És itt jön az, ami annyira felcseszett, hogy azt hittem megkeresem és megfojtom.

 Ezt írja nekem a gyerek: "Egyébként megmondtam neki hogy csak akkor mehet fel facebookra amikor én is fennt vagyok ezért írj rám ha nincs fennt meg akkor is ha fennt van! :)"

Még ez is elment volna. De amit ezután írt...

 "Szóval van csajom sőt inkább szinte már mar "szolgám" aki tényleg egy tapsra lemenne kutyába nekem! XD

 
Az meg különösebben nem zavar ha a szemedben semmi lettem
 
Tudod hogy miért?
 
Azért mert megmondtam h-nak hogy nem beszélhet veled és rád sem nézhet (+van egy besúgóm xd)
 
Minden csodás! ^^
 
(ezt a marhaságot tőle szedtem [^^])" (amúgy ezt még péntekenírta, de szombaton néztem meg...)
 
Így szó szerint... És ennél még jobban felcseszett a következő:
 
"Valahogy vigasztald meg, mert már 2 órája nyúzom de most érte el a végpontot xdddd
 
Húú hát én olyanokat röhögök rajta xdddd
 
De most nagyon kibukottt xdddddddddd
 
Na jó...
 
Talán kap 5 perc nyugit aztán még nyúzom egy kicsit xdddd
 
Kíváncsi vagyok mikor lesz öngyilkos
 
Tegnap már asszem majdnem az lett nem tudom hogymég mi tarthatja életben de.....
 
Előbb-utóbb megtörik majd és akkor kap egy halálos szúrást majd akkor megöli magát erre mérget vehetsz ;) "
 
03.30.
Remegtem, bőgtem, legszívesebben tomboltam volna. Akkor úgy éreztem, tényleg ölni tudnék. Már kevésbé, de még mindig remegek, ha rá gondolok.
Írom neki, hogy eddig csak miattam maradt életben. És mit ír rá?
Nem a lényeg hogy életben tartsd hogy szórakozhassak vele :) "
Kiakadtam. Megint bőgtem egy sort, most is remeg a kezem, meg minden porcikám, ahogy erre gondolok. Megírtam neki, hogy leszek inkább én a barátnője, és engem is úgy csicskáztathat, ahogy H-t, csak hagyja békén őt... Még nem látta, hát, remélem azért elfogadja...
 
Amikor sikerül lebeszélnem H-t a terveiről, amikor elkezd javulni, amikor elhatározza hogy abbahagy mindent, akkor jön ez, és elcseszi. Olyan szinten vagyok, hogy húúú... Nem is ettem ma még semmit, de szerintem nem is fogok... Annyira undorodom az ilyen emberektől... Miért kell neki barátnő? Bocsánat, miért kell neki szolga? ezt már alig birom magamban tartani, de valahogy le kell nyeljem, mert ha elmondom másnak, akkor megint kavarás van belőle... Hú, mennyivel egyszerűbb lenne nem törődni ezzel... Csak úgy otthagyni mindent, és visszatérni a normális dolgokhoz... De már nyakig benen vagyok, és ha tehetném sem fordulnék vissza, mert az anynit jelentene, hogy cserben hagynám H-t, vagyis egy barátomat. Én pedig mindent megteszek a barátaimért...
 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 8
Havi: 20
Össz.: 2 515

Látogatottság növelés
Oldal: 03.28.-29.-30.
Egy lány naplója, avagy hogyan fordult fel az életem - © 2008 - 2024 - egyszerubolbonyolult.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »